Training

Doelgroep

Iedereen is welkom vanaf 16 jaar. Ervaring met boksen is absoluut niet nodig. Het is zowel voor mannen als vrouwen, beginneling als gevorderde, jong en oud.

De training is enkel gericht op recreanten. Er wordt niet deelgenomen aan wedstrijden aangezien BoxFit Beerse geen boksclub is.

Heb je zin in een stevige work out en wil je soepel sparren met ervaren boksers? Dat is perfect mogelijk. Zie je het echter helemaal niet zitten om te sparren en wil je enkel de bokstechnieken oefenen op de pads? Geen enkel probleem! Ieder traint op zijn niveau.

Je kan op eender welk moment instappen en zelf kiezen of je komt trainen op dinsdag, woensdag  (privétraining af te spreken met Bob) of vrijdag.

Als je ambitie hebt om in de ring te stappen of wil leren kickboksen of thaiboksen, verwijst BoxFit Beerse je graag verder naar bevriende clubs in de omgeving van Turnhout (links).

Wanneer?

Iedere maandag en dinsdag van 20u tot 21u30 en vrijdag van 19u30 tot 21 u (deelnemers van sport na school enkel op vrijdag).

Privé-training op woensdag van 20 u tot 21u15. Enkel voor gevorderden en na toestemming Bob (boxfitbeerse@outlook.be)

Waar?

Turnzaal Gemeentelijke Basisschool Schransdries
Schransdriesstraat 45-47
2340 Beerse

Benodigdheden

Tijdens de eerste 2 proeflessen mag je materiaal van de club gebruiken. Nadien kan je materiaal (zoals bandages en handschoenen) aan een voordelige prijs aankopen in de club.

Trainers

Bob Vandeberg

Kurt Goetelen

Tamer Gürbüz