Gastenboek Boxfit

19 gedachten over “Gastenboek Boxfit

 1. Ik heb al verschillende gevechtssporten beoefend en dus bij verschillende clubs getraind maar deze club steekt er met kop en nek boven uit! Heel professionele trainers maar ook een plezante sfeer. Bij BoxFit is iedereen welkom van beginneling tot wedstrijdvechters van andere clubs. Boksers, thaiboksers, karetaka’s, MMA’ers, mannen van den taekwondo,…vinden elkaar bij BoxFit. Voor het bestuur en de trainers maakt het niet uit bij welke club je naast BoxFit traint. Dit is bij andere clubs (weet ik uit ervaring!) wel anders! Topclub!

 2. Topclub! Super trainers, plezante sfeer en veel variatie in de trainingen. Mijn conditie is enorm verbeterd, ik heb er een hoop vrienden bij en al zoveel geleerd op korte tijd! Ik kijk altijd uit naar de volgende training. Love BoxFit!

 3. Ik begin de trainingen serieus te missen! Twordt tijd om er terug in te vliegen. 🙂 Kzal blij zijn dat we volgende week dinsdag terug starten.

 4. Hoi Allemaal! Ik mis die fantastische trainingen met den Bob en Tamer!! Wil vanavond komen, maar vervoer is tijdelijk een enorm probleem! Is er toevallig iemand die langs Minderhout richting BoxFit rijdt vanavond?

 5. Stevige maar doelgerichte training met een deftige begeleiding.
  Sfeer is super je wordt direkt opgenomen in de groep.
  Kijk elke keer naar de volgende training uit.
  Ik ben fan 😀

 6. Plezante sfeer, intensieve training maar toch op je eigen niveau (zo zwaar of licht als je het zelf maakt) en veel variatie.
  Prijzen vallen HEEL goed mee (zelfs de prijzen van de sportdranken).

 7. Zéér leuke sfeer waar iedereen op z’n eigen tempo kan starten of vollebak doorgaan 😀 Variatie van oefeningen per 2, series op de pads, en om ta beginnen al een stevige opwarming.
  Dit alles aan zéér democratische prijzen waar je dan ook nog waar voor je geld krijgt!

 8. Super goed voor de conditie ! Ideaal om je bokstechnieken aan te leren/ bij te schaven!
  En niet te vergeten!! Super goede sfeer!!
  #fanvanboxfit
  Gr.

 9. Goei trainers,goeie work-out,plezant groepke!The place to be als ge aan uw conditie wilt werken en wilt leren boksen.Fan van Boksfit Beerse!

 10. Het is zo’n divers groepke dat we hebben he maar allemaal fantastische mensen!Het is hard werken en zweten iedere week opnieuw dankzij den Tamer en den Bob die zorgen voor een training waarin alles aan bod komt en het is zo plezant hè 🙂

 11. toffe sfeer goede trainers goede training en conditie
  toffe groep om in te trainen je wordt direct aanvaard
  ik zou zeggen kom allemaal af des te beter voor iedereen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *